Dinner​

click here »

APERITVO

​RISTEDE HASSELNØDDER FRA BARBARESCO

35

OLIVE TAGGIASCHE (fra Ligurien)

40

PARMIGIANO REGGIANO (parmesan)

60

​SEMIDRIED TOMATOES

30

ANTIPASTI

Uovo crema pecorino e barbabietola fritta

Pocheret og fritteret æg med creme af toscansk pecorino og sprød rødbede

95

​Parmigiana di melanzane

Gratinerede auberginer med tomat og parmesan

95

Carne cruda al basilico con crema e chips di carote al tartufo

Tatar med basilikum, serveret med creme og chips af gulerod med trøffelolie

140

Prosciutto di Parma extra stagionato con grissini fatti in casa

Ekstra lagret parmaskinke med hjemmelavede grissini

135

Polpette di merluzzo su insalata di finocchi e crema di ceci

Fritteret torsk med citronmarineret fennikel og puré af kikærter

125

PRIMI​

Risotto con salsiccia e broccolo

Risotto med salsiccia-pølse og broccoli

135

Linguine mare

Linguine med blåmuslinger, vongole og jomfruhummer

140

Ravioli di zucca alla salvia con pancetta croccante

Ravioli med græskar, salvie og krokant pancetta

140​

Ravioli faroana e foiegras con riduzione di marsala

Ravioli med perlehøne, foiegras og reduktion af marsala fra Sicilien

160


​SECONDI​

Filetto di maiale al latte con senape, purea di cavolfiore

Mørbrad af gris, langtidstilberedt i mælk, med creme af blomkål og sennep

190

Agnello con carote al burro, crema di barbabietola e salsa verde

Lammeryg med smørstegte gulerødder, creme af rødbeder og salsa verde

250​

Filetto di manzo al barbera d’Asti, con funghi e polenta cremosa

Oksemørbrad med barbera-sauce, svampe og cremet polenta

235

Rana pescatrice, sedano rapa, timo e riduzione melograno

Havtaske med knoldselleri, timianolie og en reduktion af granatæble

240

Parmigiana di melanze

Gratinerede auberginer med tomat og parmesan

180

FORMAGGI & DESSERT

Formaggi selezionati

Italienske oste med kompot

130​

Cannoli siciliani con gelato al pistacchio

Sicilianske cannoli med pistacieis

110

CioccoArancia: sorbetto fondente e arancia in varie modi      

ChokoAppelsin: Chokoladesorbet og appelsin på forskellig vis

95​

The traditional menu

390

Fritteret torsk med citronmarineret fennikel

og puré af kikærter

Ravioli med græskar, salvie og krokant pancetta

Mørbrad af gris, langtidstilberedt i mælk,

creme af blomkål og sennep

VINMENU

390 / 490

​Casa d’Antinos menu

Til hele bordet

 590

Pocheret og fritteret æg, creme af toscansk pecorino og sprød rødbede

Gratinerede auberginer med tomat og parmesan

Ravioli med perlehøne, foiegras og reduktion af marsala fra Sicilien

Havtaske med knoldselleri, timianolie og en reduktion af granatæble

Oksemørbrad med barbera-sauce, svampe og cremet polenta

Sicilianske cannoli med pistacieis

VINMENU

490 – 590 – 690

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Lukket

​18.00 - 24.00

18.00 - 24.00 

18.00 - 24.00 

18.00 - 24.00 

18.00 - 24.00 

Lukket

Casa d'Antino

Dronningens Tværgade 43

​1302 København K


​​Telefon: +45 33151505

​Mail: info@casadantino.dk

​CVR: 14388478

Restaurant Casa D´antino A/S
Dr. Tværgade 43
1302 Kbh K
Tlf.: 33151505
CVR: 14388478
info@casadantino.dk