Dinner​

click here »

APERITVO

​RISTEDE HASSELNØDDER FRA BARBARESCO

35

OLIVE TAGGIASCHE (fra Ligurien)

40

PARMIGIANO REGGIANO (parmesan)

60

​SEMIDRIED TOMATOES

30

ANTIPASTI

Carne cruda battuto al coltello con capperi, cipolla marinate

Håndskåret oksetatar med marinerede løg på en bund af grøntsager

135

​Caprese

Bøffelmælksmozzarella,tomat og basilikum

95

Piccola Frittura di merluzzo affumicato, verdure in pastella e salsa agro-dolce  

Letrøget torsk og grøntsager fritteret i tempura med ”agro-dolce” sauce

125

PRIMI​

Linguine al pesto

Hjemmelavede linguine med en basilikum-rucola pesto

125

Paccheri, gamberi, pomodoro e ricotta salata

Paccheri pasta med store rejer, tomat og saltet ricotta

130

Ravioli – cacio e pepe - lardo

Ravioli med cacio-ost, sort peber og lardo

140​


​SECONDI​

Tagliata di manzo con carota e amaretto

Boeuf onglet, gulerod og amaretto

190

Pollo croccante con peperoni

Sprød, langtidstilberedt kylling med peberfrugter

220​

Insalata cotta di verdure

Dampede grøntsager med tomat confit og creme af basilikum

180

Halibut con cavolo verde e patate

Helleflynder med grønkål og kartoffelpuré

240

FORMAGGI

Formaggi selezionati

Italienske oste med kompot

130​

DESSERT

Millefoglie di patata con mousse d’arancia e gelato alla crema

Millefoglie af kartoffel med appelsinmousse, crumble og cremet vaniljeis

110

Panna cotta ribes nero e sorbetto di sambuco

Panna cotta med solbær og hyldeblomst sorbet

95​

The traditional menu

390

Letrøget torsk og grøntsager fritteret i tempura med ”agro-dolce” sauce

Ravioli med cacio-ost, sort peber og lardo

Boeuf onglet med gulerødder og amaretto

VINMENU

350 – 425 – 550

Casa d’Antino

​Degustationsmenu

Til hele bordet

 590

Bøffelmælksmozzarella,tomat og basilikum

Håndskåret oksetatar med marinerede løg på en bund af grøntsager

Paccheri med store rejer, tomat og saltet ricotta

Helleflynder med grønkål og kartoffelpuré

Sprød, langtidstilberedt kylling med peberfrugter

Millefoglie af kartoffel med appelsinmousse, crumble og cremet vaniljeis

VINMENU

490 – 590 – 690

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Lukket

​18.00 - 24.00

18.00 - 24.00 

18.00 - 24.00 

18.00 - 24.00 

18.00 - 24.00 

Lukket

Casa d'Antino

Dronningens Tværgade 43

​1302 København K


​​Telefon: +45 33151505

​Mail: info@casadantino.dk

​CVR: 14388478

Restaurant Casa D´antino A/S
Dr. Tværgade 43
1302 Kbh K
Tlf.: 33151505
CVR: 14388478
info@casadantino.dk