Events

CASA D'ANTINO afholder

Store modne vine fra Italien og Frankrig

Lørdag d. 31 oktober kl.19.00 i Dr.Tværgade 43

Sidste smagning blev en stor succes, så vi laver én mere.

Raffaele vil kreere 5 retter mad til.

Vinene bliver som følger:

1999 Champagne ”Dom Perignon” MOET & CHANDON

1996 Chardonnay Isonzo Magnum VIE DI ROMANS

1990 Château Lynch-Bages LYNCH BAGES

2005 Morey Saint Denis ”1er Cru” DUJAC, DOMAINE

2000 Barolo “Percristina” CLERICO, DOMENICO

1988 Brunello “Poggio al Vento” COL D’ORCIA

Pris kr. 1750 (inkluderer vine, mad, vand og kaffe – max. 8 pax./fl.)
Tilmelding kan kun ske via info@casadantino.dk og er først gældende ved bekræftende svar og indbetaling af kr.750(aconto) på konto 3001 4530037010

Tidligere:

Februar 2015:

Trøfler & Pinot nero på

CASA D’ANTINO

26.februar 2015 kl.18.30

Her sent på vinteren er det højsæson for tre af de seks almindelig forekommende trøfler i Italien. Vi regner med at kunne præsentere dem alle 3, således at man kan fornemme forskellene mellem dem. Vores "nye" køkkenteam med brødrene Fabio og Raffaele Mor i spidsen har slebet trøffel- jernet og vil byde på en menu, hvor trøfler og Pinot nero vinene er nøje afstemt. Der vil ikke være foredrag i forbindelse med  iddagen, men spørgsmål er naturligvis meget velkomne.​

Menu:

-Pocheret æg med parmesancreme og trøffel

-Håndlavet taglionipasta "doppio tuorlo" (dobbelt æggeblomme), smør og trøffel

-Risotto Aquarello med parmesan og trøffel

-Andebryst glaseret med marsala og appelsin og en luftig foie gras creme

-Råmælksost med trøffel - cru reserve Savoyen

-Mango- passionfrugssorbet​

Vine:​

Barthenau Rosé - Metodo Cl.09,MG​

Hofstätter​

Mason Pinot Nero '12

Manincor

Riserva Mazon Pinot Nero '06 MG.

Hofstätter​

Barthenau Vigna S.Urbano Pinot Nero,07 D.MG

Hofstätter​

Gevrey Chambertin “Clos de la Justice” 07

P. Bourée

Januar 2015

​Fra september måned åbner vi allerede fra kl.16.30 med "Aperitivo all'Italiana". Fra kl.16.30 lanceres en ny "gå hjem fra job" bar med masser af glasvine og små retter.​

Tidligere:

Maj 2013

Winemakers dinner: Martin Foradori "Hofstsätter":

Der blev serveret en 6-retters menu med traditionelle retter fra Alto Adige (Sydtyrol). Følgende vine blev serveret hertil:​

  • Barthenau Rosé - Metodo Classico 2008​
  • Kolbenhof Gewürztraminer 2011​
  • Meczan Pinot Nero 2011​
  • Riserva Mazon Pinot Nero 2009​
  • Barthenau Vigna S. Urbano Pinot Nero 2009​
  • Barthenau Vigna S. Urbano Pinot Nero 2006​
  • Barthenau Vigna S. Urbano Pinot Nero 2004​
  • “Joseph” Gewürztraminer Spätlese 2009

Italian Street Food -juni 2013

Her præsenteredes en række retter fra det traditionelle italienske gadekøkken. Særligt fokus på de sicilianske traditioner, der var også indslag fra flere andre regioner.

Gæstekok fra Rino i Paris - August 2013

Den 24. august gæstede souschefen fra Rino i Paris, Michele Farnesi, Casa d'Antino. Farnesi, vores faste stab, samt en række assistenter lavede de en fantastisk 11 retters menu. Den kun 24 årige Michele har trods sin unge alder allerede stor erfaring fra bla. den 3 stjernede restaurant Osteria Franciscana.​

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Lukket

​18.00 - 24.00

18.00 - 24.00 

18.00 - 24.00 

18.00 - 24.00 

18.00 - 24.00 

Lukket

Casa d'Antino

Dronningens Tværgade 43

​1302 København K


​​Telefon: +45 33151505

​Mail: info@casadantino.dk

​CVR: 14388478

Restaurant Casa D´antino A/S
Dr. Tværgade 43
1302 Kbh K
Tlf.: 33151505
CVR: 14388478
info@casadantino.dk